Maksymalni

Oficjalne forum forumowej grupy - Maksymalnie Kreatywni :D

Ogłoszenie

POCZĄTKI FORUM MAX!!! ^^

#1 2013-10-29 21:11:09

Bitman

Powoli coś się zmienia...

Punktów :   

Plecak

Cześć
Przeglądałem przed chwilą Hero Zero w poszukiwaniu jakiegoś pomysłu, i coś mi do tej pustej łepetyny wpadło

Jest to plecak.

Kupowałoby się go w lumpeksie, cena w monetach, zależna od poziomu.
Nie dodawałby on nic do stat, ale można by w nim przechowywać przedmioty. Na jakiej zasadzie by to działało? Już tłumaczę.
Pod ekwipunkiem, gdzieś tu - http://scr.hu/1ovm/waeed (chodzi mi o to, że po tych przyciskach z kartami czy jakkolwiek to nazwać) (oczywiście te przyciski by się odpowiednio ścisnęło, aby się jeszcze to zmieściło - nie jestem grafikiem, więc nie umiem tego zrobić) byłby przycisk "Plecak". Byłoby tam jedno miejsce wyglądające jak miejsce na przedmiot. Przedmiotu by tam nie można było wsadzić - byłoby to miejsce oczywiście na plecak. Możnaby oczywiście w każdej chwili go sprzedać. Po kliknięciu 2 razy na plecak, otwierałby się.
Początkowo w takim plecaczku byłoby jedno miejsce. Następne miejsca można by co tydzień dokupować za odpowiednią do poziomu liczbę monet. Po osiągnięciu 12 miejsc limit czasu zwiększałby się o jeden dzień, po każdym następnym wykupieniu o jeszcze jeden itd.
Przykład - kupiłem już 10 miejsc (mam 11) - dzisiaj mija tydzień i mogę wykupić kolejne. Kupuję, muszę teraz czekać 8 dni. Po 8 dniach znów kupuję - czas oczekiwania wzrasta do 9 i tak dalej
Limit miejsc to 30.
Z każdym wykupieniem cena oczywiście wzrasta. Tak jak wspominałem, można taki plecak sprzedać, a monety zainwestowane w niego liczą się w cenie sprzedaży .
Zapomniałem dodać jeszcze, że plecak jest dostępny od 45 poziomu

Oczywiście pomyślałem o bohaterskich czynach związanych z plecakiem (nagrody do ustalenia)
Przykład:

Pełno miejsca I - Kup plecak
Pełno miejsca II - Kup 1 miejsce w plecaku
Pełno miejsca III - Kup 5 miejsc w plecaku
Pełno miejsca IV - Kup 10 miejsc w plecaku
Pełno miejsca V - Kup 25 miejsc w plecaku
Pełno miejsca VI - Osiągnij limit miejsc w plecaku

--------------------------------

Jeżeli o czymś zapomniałem, to gdy sobie przypomnę to dopiszę
Nie wiem, czy podobny pomysł jest na forum - nie przeglądałem go, bo jest już późno i chcę jak najszybciej to napisać

Zapraszam do wyrażania swoich opinii i ewentualnych sugestii

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Bitman (2013-10-29 21:12:18)

#2 2013-10-29 21:18:46

KrólJJ

Już coś widać

Punktów :   

Re: Plecak

Bezsens. Masz 18 miejsc w inwentarzu i nie widzę sensu kolejnych 30. Zamiast myśleć i zajmować się takimi głupotami wymyślmy coś dla grupy MAX.

#3 2013-10-30 15:34:58

Batmen

Administrator

Punktów :   

@up
Bezsens jest trochę inny..
Ogólnie byłbym za wprowadzeniem odpłatnej 4 zakładki w ekwipunku, ale po co tak bardzo to komplikować?
Po prostu - jakieś małe szanse na znalezienie plecaka w lumpeksie za np. 15 oponek.
A nie..
Jakieś ''upgradowanie'' plecaka

Przynajmniej taka jest moja opinia

#4 2013-10-30 16:38:54

StarsWoman

Administrator

Punktów :   

@up zgadzam się Pomysł z plecakiem fajny, choć troszkę bezużyteczny- mało kto potrzebuje aż tyle miejsca...

#5 2013-10-30 20:18:24

Tajniak01

Już coś widać

Punktów :   

nie rozumiem za bardzo. Co by ten plecak dawał, skoro nie można nic tam włożyć i po co tam jakieś miejsca?

Dla ludzi kreatywnych...

Stopka forum

RSS